FORESATTEPORTALEN FOR BARN I BARNEHAGE, SKOLE OG SFO I
FÆRDER KOMMUNE

SKOLEINNMELDING 2018 FOR ELEVER I FÆRDER KOMMUNE OG ELEVER BOSATT PÅ HUSØY
E-post med brev om reservert skoleplass for barn med skolestart i august 2018 sendes ut til foresatte 9. januar 2018. De som ikke har registrert e-post i Foresatteportalen vil få brev i posten. Foresatte skal godkjenne skoleplassen innen 25. januar. For å godkjenne skoleplassen må du først logge inn med ID-porten i lenken over. Dersom du ikke mottar brev eller er i ferd med å flytte inn i kommunen så ta kontakt med Servicesenteret på telefon 33 39 00 00. Du kan lese mer om skolestart og innskriving på kommunens hjemmeside
Dersom barnet har flyttet ut av kommunen, men likevel mottatt skoleinnmelding, så ber vi om at foresatte sender e-post til ams@faerder.kommune.no

SØK PLASS I BARNEHAGE ELLER SFO
Velg Barnehage eller SFO i menyen over. Du trenger ikke være pålogget for å søke plass. Dersom du ikke bor i Færder kommune, skal du ikke logge på for å søke plass, men velge de barnehagene/SFO du ønsker å søke, og starte registrering av søknad.

SØKNADSFRIST FOR HOVEDOPPTAKET I BARNEHAGE 2018 ER 1. MARS.

INNLOGGING
Innlogging skjer med ID-porten (MinID, BankID, Buypass, Commfides). Når du er innlogget, vil du kunne følge saksgangen til søknaden.

ENDRE SØKNAD
For å endre en søknad må du være innlogget.(Det er ikke mulig å endre søknaden til barnehageplass i perioden 2. mars - 30. april 2018).

TILBUD OM PLASS
For å svare på tilbud må du være innlogget.

ENDRE / SI OPP PLASS
For å endre eller si opp en eksisterende plass må du være innlogget. Barn i barnehage som skal starte på skole behøver ikke si opp plassen i barnehage.